2-4 dages levering |Levende agn til hele landet |DK's største udvalg af medegrej

Om Matchcraft.dk

I år 2000 startede Peter Braasch grejforhandling med Matchcraft, med agenturet på italienske Trabucco og startede ud med postordresalg. Som årene gik voksede antallet af agenturer, og idag er produkterne kendt blandt alle medefiskere herhjemme.

I dag drives butikken af Simon Jensen, som driver den primært som internet shop, men det er også muligt at komme forbi Vissenbjerg at prøve stænger og lignende.

Da vi ikke skal leve af grejsalget, men udelukkende gør det fordi vi syntes det er spændende at handle med medegrej, har vi en tilsvarende lavere avance. Vi har heller ikke husleje til fine butikslokaler, men må tage til takke med garagen.

Pris og kvalitet skal passe sammen. Der skal være sammenhæng. Alle vores priser er sammenlignelige med udlandet og vi er konkurrencedygtige med udlandet, f.eks. England og Tyskland. Vi har ikke nogen gylden regl om at jeg skal være billigst, det skal bare lige kunne løbe rundt og ikke mere.

Produkterne vi vælger at tilbyde, er udvalgt fra et gennemgående kendskab både til grejet inden for medegrej. Mange stævner i såvel Danmark som udlandet, samt DM, EM og VM, har gjort vores viden til både medefiskeri men også grejet utrolig stor. Så vi vil altid kunne hjælpe dig, om du har spørgsmål til medegrej, eller medefiskeri generelt.

Vi fører primært varer fra Preston Innovations og Trabucco. Derudover benytter vi flere mindre leverandører som har varer som passer til det danske marked. Det er f.eks Exner, Stonfo, Drennan, Timar Mix m. fl.